No Icons on User Interface screen

Software Forums Support No Icons on User Interface screen

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  reifsnyderb 1 month, 3 weeks ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #1043

    chanellno1
    Participant

    In the documentation it states “The main screen of the user interface allows for the browsing of folders and documents within the DMS Plugin.

    At the top of the screen are icons for importing documents, creating folders, and searching for documents.”

    I do not see any icons.

    I do not see where I can create folders, add user, or anything other search the properties I created during the configuration.

    Please advise,
    Thanks

    #1045

    reifsnyderb
    Keymaster

    Hello,

    Hello,

    Once you have the free version of the plugin installed, there are instructions on the WP Dashboard to configure it. They are as follows:

    Document Management System Installation Instructions

    1 Create a new page for the DMS Plugin through the ‘Pages’ menu.
    2 Place the shortcode ‘[document_management_system]‘ on the page created in number 1, above.
    3 In the Appearance/Menus screen add the DMS Plugin page to the menu of your choice.
    4 Navigate to the DMS Plugin page. If there are any messages, resolve them on the server. They can usually be resolved by ensuring that the DMS Plugin can write to the locations in the message. This is done by ensuring that the web server can write to these locations.
    5 [VERY IMPORTANT] Click on the “Configure” Button at the bottom of the screen. You can either make configuration changes here or exit this screen and the system will be ready for use. This step is critical as some settings are automatically set and DMS module will not function without it.

    After this, install the DMS Pro Plugin.

    Please feel free to e-mail me and I can help with the installation.

    Best Regards,

    Brian

    #1046

    chanellno1
    Participant

    Hi Brian,

    I followed the exact instructions above.

    There are no icons on the page and I don’t see where I can do anything..i.e. create folders, users, assign permissions etc.)

    I am emailing you now with a screenshot.

    Thanks

    #1047

    reifsnyderb
    Keymaster

    Customer e-mailed and everything is working fine now.

    Best Regards,

    Brian

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.